Your search results

Upustvo

Poštovani posjetioci i budući korisnici DANEX-a, kao prvo dobro došli na naš sajt. Želimo da Vam skrenemo pažnju, ovim kratkim Upustvom, kako da koristite naš sajt.

Ukoliko samo želite da pregledate ponudu na našem sajtu, nije neophodno da se registrujete.

Ukoliko želite da sačuvate pretragu, i da dobijete e-mail notifikaciju kada se Vaša tražena nekretnina pojavi, onda se slobodno registrujte, potpuno je besplatno.

Kada ste se već registrovali kao USER ili Korisnik, možete da sačuvate Vaše pretrage i da budete obaviješteni o novim.

Pored ove besplatne pogodnosti, imate i one platne. Naime ukoliko imate nekretninu jednu, tri ili pet, možete da izaberete jedan od članskih paketa. Oni su STAN 1 (1 nekretnina max), STAN 3 (3 nekretnine max) i STAN 5 (5 nekretnina max). Ovi članski paketi nude opciju oglašavanja vaših nekretnina na našem sajtu.

Osim broja nekretnina (listing-a), možete i da izaberete dužinu trajanja oglasa. To može biti na mjesec dana, (1M), na pola godine (6M) ili na godinu dana (12M).

Sve članarine imaju isti broj slika po oglasu, i imaju respektabilni broj naglašenih oglasa koji su označeni sa Featured ili Naglašeni. Takodje, nakon što objavite oglas i odlučite da ga isbrišete, nećete dobiti pravo da ga ponovo iskoristite, i moraćete da ponovo platite.

Na primjer, izabrali ste paket STAN 3 (6M). Ovo znači da imate pravo na 3 oglasa na pola godine (6 mjeseci).  Odlučite da postavite 2 oglasa, i 1 Vam je ostao. Ukoliko izbrišete jedan od dva aktivna, Vama će i dalje ostati 1 oglas da postavite. Ovo znači da ste iskoristili 2 i da ne možete da brišete da bi “povećavali” broj oglasa. Jedan oglas, jedno pravo.

Takođe, nakon pola godine oglasi neće biti vidljivi ostalim korisnicima i postaće nevažeći ili expired. Ukoliko želite nastaviti oglašavanje, molimo Vas da izaberete ponovo isti ili veći ili manji paket i ponovo odaberete koje oglase želite da budu vidljivi.

Što se tiče plaćanja, sve što je neophodno je da izaberete tip članarine (pr. STAN 3 (6M)), i da kliknete “Wire Transfer” i da kliknete na “Send Me Invoice”. Na Vašoj e-mail dares će Vam stići upustva za uplatu na žiro račun. Pri izvršenju uplate, molimo Vas da citirate Kod transakcije kao poziv na broj, kao i tačan iznos paketa.

PDV je uključen u cijene paketa.*

Nakon što potvrdimo da ste izvršili uplatu, Vaši oglasi će biti vidljivi našim posjetiocima.

Hvala Vam što ste izabrali danex.me za oglašavanje Vaše nekretnine, i nadamo se da ćete ostvariti Vaše ciljeve.

Srdačno DANEX

 

Compare Listings